ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - Gloria Maris

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κοντινά αξιοθέατα

Ενοικίαση σκάφους

Ενοικιάστε ένα σκάφος από την παραλία του Gloria Maris.
Οι διαθέσιμες ώρες ενοικίασης είναι οι εξής:
9:00 – 12:00
12:00 – 15:00
15:00 – 18:00

Το κόστος διαφέρει, ανάλογα με τον τύπο του σκάφους
και τον αριθμό των επιβατών.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκδρομή στις σπηλιές Κερίου

Το νησί της Ζακύνθου, ή Ζάντε, έχει να προσφέρει πολλές μοναδικές εμπειρίες και απολαυστικές στιγμές. Ξεκινήστε την πρώτη σας εξερεύνηση μαζί μας, σε μια κρουαζιέρα στις νότιες ακτές της Ζακύνθου και τις εντυπωσιακές Σπηλιές Κερίου. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να περάσετε λίγες ώρες στη θάλασσα, όπου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις σπηλιές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Θα σταματήσουμε, επίσης, για μπάνιο, για να μπορέσετε να εξερευνήσετε και μόνοι σας της σπηλιές. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εκδρομή στις σπηλιές Κερίου, καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες μας μένουν πολύ ικανοποιημένοι και περιγράφουν την εμπειρία ως εντυπωσιακή και… αξέχαστη!

marathonisi

Εκδρομή στο Μαραθονήσι

Το Μαραθονήσι είναι ένα μικρό ακατοίκητο νησί, πολύ κοντά στις ακτές του κόλπου του Λαγανά. Το σχήμα του νησιού θυμίζει χελώνα και αποτελεί χώρο όπου φωλιάζουν οι χελώνες Caretta-Caretta, γι’ αυτό και είναι γνωστό και ως νησί της χελώνας. Το Μαραθονήσι έχει δύο βασικές παραλίες: η μία είναι εκεί που αφήνουν οι χελώνες τα αβγά τους, με μαλακή, χρυσαφένια άμμο, και η δεύτερη είναι μια παραλία με βότσαλα, κοντά στην οποία υπάρχουν δύο σπηλιές που προσφέρονται για εξερεύνηση. Στο Μαραθονήσι μπορεί κανείς να φτάσει είτε από τον Λαγανά είτε από τη λίμνη Κερίου με σκάφος. Πρόκειται για μια πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για μια χαλαρή ημέρα με μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Δεν υπάρχουν υποδομές στο νησί, επομένως είναι μια υπέροχη ευκαιρία να οργανώσετε ένα πικνίκ και να γευματίσετε στο ύπαιθρο, σε ένα μαγευτικό τοπίο. Εξάλλου, το Μαραθονήσι είναι το ιδανικό μέρος για να μαυρίσετε!

turtle

Εκδρομή παρατήρησης χελωνών

Εάν θέλετε να γνωρίστε την πασίγνωστη χελώνα Caretta-Caretta, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε μια εκδρομή Caretta-Caretta μαζί μας. Η εκδρομή περιλαμβάνει κρουαζιέρα στον κόλπο του Λαγανά, όπου μπορείτε να δείτε τις εντυπωσιακές θαλάσσιες χελώνες στο φυσικό περιβάλλον τους.

sunset zakynthos

Εκδρομή το ηλιοβασίλεμα

Περάστε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από το σκάφος. Οι εκδρομές το ηλιοβασίλεμα είναι μια μοναδική εμπειρία σε σκάφος, διαθέσιμες μόνο εδώ, στο Gloria Maris Hotel Suites & Villas!! Πρόκειται για μια χαλαρή και ρομαντική κρουαζιέρα στη νοτιοανατολική ακτογραμμή του νησιού, ανάμεσα στους λόφους Κερίου. Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά μας και κλείστε και τις τρεις εκδρομές στην τιμή των 25 ευρώ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ξεκινάμε από τις σπηλιές Κερίου, όπου κάνουμε στάση για μπάνιο. Στη συνέχεια, κάνουμε τον περίπλου του Μαραθονησίου και κάνουμε άλλη μια στάση για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο, κάνουμε παρατήρηση των πασίγνωστων χελωνών Caretta-Caretta. Θα μπορέσετε να δείτε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν στη θάλασσα.